Vakıfbank İlkokulu

Telefon : 0(258)268 03 82
Belgegeçer : 0(258)251 21 53
WEB https://vakifbankilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Karşıyaka Mahallesi 2346/2 Sokak No.3 Ankara Asfaltı Üzeri 20175 Pamukkale/DENİZLİ
VİZYON : Okulumuzu, ilkelerimize bağlı kalarak, başta Denizli olmak üzere bölgesel ve ulusal ölçekte bilinen, tercih edilen, imrenilen eğitim, kültür ve bilim merkezi yaparak bütün öğrencilerimizi hayata ve üst öğrenim kurumlarına en iyi şekilde hazırlamak temel vizyonumuzdur.
MİSYON : Öğrencilerimizi, Türk Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda, ülkesini seven, Türkiye Cumhuriyeti’nin temel ilkelerine bağlı, toplumla barışık, milli ve ahlaki değerleri özümsemiş, geleceğe güvenle bakabilen, üst öğrenim kurumlarına geçişte hedef koyabilen ve koyduğu hedefleri gerçekleştirmede azami çaba harcayan niteliklerle yetiştirip evrensel insani değerleri benimsemelerine önderlik etmek okulumuzun temel misyonudur.
BAŞARILAR :

Saatler : Sabah: 09.00 14.30
Isınma : Doğalgaz kalorifer
Servis : Mahalleden 2 minibüs öğrenci taşımaktadır.
Ulaşım : Otobüs, dolmuş, özel araç
Yerleşim Yeri : Karşıyaka Mahallesi 2346/2 Sokak No:3 (Ankara Asfaltı Üzeri- Koçtaş Yanı)20175 Pamukkale/DENİZLİ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 5 km
Kontenjan Bilgileri :